Ik ben Eszter een sinds 2012 gediplomeerde klassieke acupuncturist.
Ik had altijd al interesse in alternatieve geneeswijzen.
Maar mijn studie ging op een andere kant op.

In 2007 heb ik mijn eerste acupunctuurbehandeling gekregen
en dat was een beslissend moment voor mij.
Ik voelde mezelf veel beter, kreeg meer energie.
Tijdens mijn zwangerschap heb ik ook veel positieve ervaring opgedaan. Daarom ben ik in 2008 met de acupunctuuropleiding begonnen.

Na mijn Acupunctuur diploma heb ik ook mijn Westerse Medische Basiskennis diploma (2013) en mijn TuiNa therapeut diploma (2015) behaald.
In 2013 heb ik een cursus gevolgd over Shonishin – kinderacupunctuur in België.
Begin 2016 heb ik kennis gemaakt met de Balans Methode en vanaf die tijd gebruik ik deze techniek met veel succes in mijn praktijk.  Ik volg regelmatig verschillende bijscholingen over de Balans Methode en heb ook de Master class gevolgd.

In 2021 heb ik de cursus Kinder TuiNa gevolgd en in 2022 heb ik mijn diploma Docent Taiji Tao en Qigong behaald.

Mijn missie is om mensen te helpen om ziektes te voorkomen, hun pijn te verlichten, hun gezondheid weer in balans te brengen, bij chronisch zieken hun leven makkelijker te maken. Om u altijd met goede kwaliteit te kunnen behandelen volg ik regelmatig cursussen, nascholingen, workshops en seminars.