Verhuizing en verbouwing van Praktijk An mian

Beste allen,

Wat een druk en bewegelijk jaar hebben wij (bijna) achter de rug.

Ik kreeg in februari het vervelende nieuws dat ik een nieuwe praktijkruimte moet zoeken, omdat de huur bij de oude plek werd opgezegd door de verhuurder. Of toch maar niet, of toch maar wel. Ik had besloten om het welles – nietes spelletje niet af te wachten en begon aan een maanden lang durende zoektocht. Uiteindelijk heeft mij man voor een oplossing gezorgd en daar stonden wij als zomervakantie samen met mijn man te verbouwen.

Er zijn nog wel kleine dingetjes binnen en wat grotere klusjes buiten, die (af)gemaakt moeten worden, maar we komen stap voor stap dichterbij het eindresultaat.

In onderstaand filmpje kunt u een kijkje nemen in de metamorfose en geboorte van mijn nieuwe plekje.

Hierbij wil ik mijn man Jan en zijn bedrijf Brenter graag bedanken voor het harde werk !

Verbouwing Praktijk An mian