Marike

Ik ben bij Eszter gekomen via een advertentie, ik had onwijs veel last van een tennisarm, ze heeft mij daar met massage na een paar behandelingen afgeholpen. Ik ga nu al ruim een jaar 1x per maand voor onderhoud van mijn gehele gestel.
De behandelingen zijn heel prettig en zeker het laatste half uur heel ontspannen, voel me er erg goed bij. Heb al heel wat mensen aan haar door gestuurd.


Anneke

Beste Eszter,

Ik ben bij jou gekomen met vreselijke pijn in de nek. Ik wist niet meer hoe ik mijn hoofd moest houden. Deze pijn was begonnen na (en door) een galsteen-aanval. Het werd steeds erger en ik werd misselijk van de pijn. Jij hebt mij behandeld en zowaar: de pijn trok diezelfde middag weg. Dank voor je kundige behandeling en de prettige wijze waarop je die geeft.

Met vriendelijke groet,
Anneke


Katinka

Beste Eszter,

Hartelijk dank voor de fijne behandeling afgelopen zaterdag! Je persoonlijkheid en vakmanschap hebben ons veel goeds gebracht. Wat ik ook bijzonder waardeer, is dat je ons tips hebt meegegeven over hoe we onszelf en elkaar kunnen helpen m.b.t. drukpunten indrukken en/of masseren. Als ik in de buurt zou wonen, zou ik graag met enige regelmaat bij je terugkomen.

Met vriendelijke groet,

Katinka Wiersma


Pauline Schouten

Ik heb 9 behandelingen ondergaan bij Eszter van AnMian; acupunctuur en ook wat massage. Het ging vooral om de doorstroming, stress en angsten. Mijn zonnevlecht is nu veel meer ontspannen en mijn hoofd veel en veel rustiger. Ik heb ook van Eszter veel tips gekregen en geleerd hoe bij mezelf punten te masseren. Wat ik ook heel belangrijk vind: ik voelde me zeer op mijn gemak en niet als een onmondige patiënt behandeld, wat ik ook wel eens meegemaakt heb bij andere (zowel reguliere als alternatieve) hulpverleners.


Frits

Ik ben Frits en heb 8 behandelingen gehad. Na de eerste maal bleek ik te sterk te reageren op acupunctuur, wat bij de tweede onmiddellijk vervangen werd voor massage en werken met de cups. Dat ging goed. Mijn nekspieren zijn nu veel losser. Ook kreeg ik tips om dat zo te houden.

Verder ben ik anderhalf jaar geleden in Arnhem-Zuid langs de Rijn op een regenachtige gladde dag door een wildrooster gezakt en dat met de fiets bovenop me. Hiervoor kreeg ik tips om zelf te doen tijdens zitten of tv kijken. Ook dat helpt op het moment dat ik last heb.

De massage werkt goed ontspannend en je hebt het gevoel dat de kennis, die Eszter in de loop van haar leven vergaard heeft, in dienst staat van je genezingsproces. Er is gelijkheid tussen hulpverleenster en hulpvrager, en er zijn ook tips ter voorkoming van toekomstige problemen. Bij regulieren kom je nl meestal als er met paardemiddelen gewerkt gaat worden, wat bij Eszter niet nodig is.


Chris Snijder
Ik ben door An Mian geholpen en heb er veel goede resultaten ondervonden.
Zij is zeer deskundig en weet waar zij over praat en handelt daarna, zij neemt je serieus en neemt voor je klachten alle tijd.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling


Lisette Dröge

Met veel pijn in mijn linkerknie door de artrose kwam ik bij Eszter. Mijn laatste hoop, voordat ik toch aan een nieuwe knie moest geloven. Ik had een paar drukke, emotionele, jaren achter de rug en was behoorlijk uitgeblust.
Nu, een paar maanden later, voel ik mij veel energieker, blijer en kan mijn knie veel beter bewegen. De pijn is veel minder, ik slaap beter.
En waar ik ook zo blij mee ben: al die geweldige tips die ik tussendoor van Eszter krijg.
Zij is meevoelend, meelevend en heeft eerlijke interesse in de mensen. Nooit is haar iets teveel. Alles doet zij in het belang van de patiënt. Eszter, je bent een TOPPER!


Sara

Lieve Eszter
Voor nu hebben we de behandelingen inmiddels afgerond. Langs deze weg wil ik je nog even bedanken. Ik heb de behandelingen als zeer fijn en ondersteunend ervaren! Bedankt voor je rust, tijd, aandacht en alle goede adviezen!
Liefs Sara


Lisette

In eerste instantie kwam ik bij Eszter met enorme knieklachten i.v.m. een flink versleten knie. Een operatie zag ik niet zitten en wilde eerst acupunctuur proberen. Het adres van AnMian kreeg ik via mijn huisarts (!). Een goed teken, dacht ik.

Eszter behandelde mij zorgvuldig en de knieklachten verdwenen! Intussen kreeg ik nog wat andere klachten. Zoals begin dit jaar, dat mijn galblaas werd verwijderd en ik te maken kreeg met ernstige complicaties, zoals een leverbeschadiging en een lichaam vol ontstekingen met extreem hoge koortsen.  Regulier was het na 3 antibioticakuren een kwestie ‘van tijd’en geduld.  Ik kon nog niet van de douche (begane grond) naar de woonkamer lopen! Spreken was een probleem en tv kijken of iets ‘doen’ was er niet bij. Uitgeput was ik.

Eszter bracht uitkomst. Met zorg en veel aandacht voor de situatie van elk moment behandelde zij mij. Tevens gaf zij mij uitstekende adviezen van de dingen die ik zelf nog kon doen om te herstellen.

Nu, ruim een half jaar later, voel ik mij al een stuk beter. We zijn er nog niet, maar het resultaat is al geweldig. Ik kan weer wandelen, huishouden doen, bezoek ontvangen, weliswaar gedoseerd, maar toch. Zij herkent de dingen direct bij mij, slaat geregeld de spijker op de kop zonder dat ik het erover heb gehad.

Voor mij is Eszter goud waard!


Yvonne

Afgelopen kerst kreeg ik flink last van mijn onderrug door stress. Opstaan was iets wat opeens een half uur kosten (voordat ik weer kon staan en lopen).  Nadat ik contact opnam met de An mian kon ik dezelfde dag terecht. Ik heb een behandeling met cuppen gehad en er zijn 2 naalden geplaatst ter ontspanning. De rugspieren begonnen gelukkig te ontspannen en na een aantal dagen kon ik weer normaal opstaan. Vorige week (half januari)  heb ik nogmaals een behandeling met de cuppen gehad omdat mijn spieren nog niet helemaal soepel waren. Daarnaast zijn er weer een aantal naalden geplaatst. Ik kan nu weer zonder problemen mijn rug volledig gebruiken.


Anita Jansen

Mijn naam is Anita Jansen. In 2013 ben ik verschillend keren bij jou geweest. Een keer voor ontspanning massage en ook een paar keer met een blessure. Cupping en acupunctuur, ik heb hier veel baat bij gehad mijn blessures gingen snel voorbij. Jou manier van werken: je legt duidelijk uit wat je gaat doen en wat de pijn beleving zal zijn, bij mij klopte dat precies ik zal dan ook niet twijfelen als ik weer iets zal hebben om bij jou aan te kloppen. Bedankt, groet Anita