Wilt u geen nieuws of blogs meer missen? U kunt dan hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Mini cursus Meridiaan Qi gong Praktijk An mian

Mini cursus Yi Jin Jing Praktijk An mian

Workshop Acupunctuur, Yoga en Qigong

Zondag 1 september: Gezond in 2024!

Op zondag 1 september nodigen wij je uit om deel te nemen aan een unieke workshop die de helende krachten van acupunctuur, yoga en qigong samenbrengt. Van 14.00 uur tot 16.30 uur dompelen we je onder in een kalmerende en verkwikkende ervaring, waarbij we speciale aandacht besteden aan het welzijn van zowel lichaam als geest.

De workshop is zorgvuldig samengesteld om een naadloze overgang te bieden tussen de verschillende disciplines. We beginnen met een verkwikkende Hatha yogasessie die niet alleen je lichaam strekt, maar ook je geest in harmonie brengt. Na deze revitaliserende start is er een welverdiende pauze om de energie te laten stromen en te genieten van een ontspannen sfeer.

Vervolgens duiken we dieper in de wereld van qigong, een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die de levenskracht energie, ook bekend als “qi,” in balans brengt. De vloeiende bewegingen en ademhalingstechnieken zullen je helpen om innerlijke rust te vinden en je energie te laten stromen.

Een uniek aspect van deze workshop is de meditatie met acupressuur sessie. Hierin integreren we magnetische acupressuur in de oren, een innovatieve benadering die zowel effectief als comfortabel is. In plaats van acupunctuurnaalden, zullen kleine magneetjes worden geplaatst, wat niet alleen de eventuele angst voor naaldjes wegneemt maar ook een langdurig positief effect heeft omdat deze een paar dagen kunnen blijven zitten. Deelnemers ervaren niet alleen een diepe ontspanning tijdens de sessie, maar profiteren ook de dagen erna van de heilzame werking.

Kortom, onze workshop biedt een holistische benadering van welzijn, waarbij de combinatie van yoga, qigong en acupressuur een diepgaande en langdurige harmonie in lichaam en geest bevordert.

Het maximale aantal deelnemers van de workshop is 7 personen.

Workshop info:

Datum & Tijd: Zondag 1 september 2024 14:00 tot 16:30 uur. Inloop vanaf 13.45 uur.

Locatie: Praktijk An Mian, Utrechtseweg 114 B in Oosterbeek

Prijs: 47 euro, contant ter plekke te betalen

Zelf meenemen: yogamat, fleecedekentje en evt. warme sokken.

Aanmelden: stuur een mail met je naam & mobiele telefoonnummer naar info@anmian.nl.

(plaatsen zijn beperkt, je aanmelding is bevestigd als je een bevestigingsmail hebt ontvangen!)

Over Kristie van Shinrin Yoga:

Ik ben Kristie, 45 jaar, al 20 jaar beoefen ik in periodes verschillende soorten yoga. In 2023 ben ik gestart met de opleiding tot Hatha yogadocent, niet meteen voor het lesgeven maar omdat ik er álles over wilde weten. Nu ik ervaring heb opgedaan in het lesgeven vind ik het delen van de yogatechnieken en -filosofie net zo waardevol als het zelf leren & beoefenen. Ik ga binnenkort mijn lessen geven onder de naam “Shinrin yoga”. “Shinrin” is een Japans woord dat “bos” of “bosbad” betekent, terwijl yoga staat voor harmonie, lichaamsbewustzijn en innerlijke rust. Shinrin Yoga betekent voor mij yoga die zich richt op het verbinden van mensen met zichzelf en de natuur, waarbij yoga wordt gebruikt als een middel om balans, gezondheid en rust te bevorderen. Als het even kan ook buiten in de frisse lucht, om de helende aspecten van yoga te combineren met de revitaliserende kracht van natuur en het buitenzijn.

Acupunctuur en Yoga hebben veel overeenkomsten; Yoga is een extra ondersteuning om de energiebanen in het lichaam te laten stromen. Door een actieve Hatha yogales te laten volgen door een meditatie i.c.m. acupunctuur kom je in een diepe ontspanning terecht.

Ik kijk ernaar uit om samen met acupunctuur aan fysieke gezondheid en innerlijke rust te werken!

Workshop Breuss massage op aanvraag.

De Breuss massage is een zeer rustige en zachte rugmassage die zich richt op de gehele wervelkolom, met name op de tussenwervelschijven.

De Breuss massage creëert ontspanning in de spieren rondom de wervelkolom. Door deze ontspanning en de verschillende massagegrepen is het mogelijk om ruimte te creëren tussen de wervels zodat de tussenwervelschijven zich kunnen herstellen.

Zo kunnen we ischias, hernia, tussenwervelschijfklachten en spit ongevaarlijk en succesvol met deze massage behandelen.

Maar u kunt het natuurlijk ook geven voor puur ontspanning.

Klanten ervaren deze massage ook als een diep ontspannende massage.

Wilt u deze zachte massage ook leren, bijvoorbeeld om uw naasten te kunnen masseren?

Kom dan naar deze workshop!

Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 personen, zodat deze workshop met volle aandacht gegeven kan worden. Dus wacht niet te lang met opgeven, vol is vol!

Prijs: € 105.- ( incl. syllabus, een flesje olie en zijdepapier)

Inschrijven kunt u via info@anmian.nl

Heeft u vragen? Bel dan naar 06-45046514 of mail naar info@anmian.nl

———————————————————————————————————

samenvatting evaluatie 2017

———————————————————————————————————-